Om oss Välkommen! Kontakt
Länkar
Äppelträden i maj Husbykapellet


Husbykapellet - en samlingssal mitt i byn!

Vi är mycket stolta och glada över att få ta hand om denna fantastiska byggnad i hjärtat av Smedby. Det känns extra roligt och värmande att så många bybor hälsat oss välkomna! Vår intention är att lokalerna skall fyllas med liv och tjäna som samlingssalar för en rad olika evenemang. Vi kommer att arrangera egna program i den mån vi hinner och välkomnar även andra företag, föreningar och privatpersoner som behöver utrymme för större och mindre samlingar. Våra egna arrangemang kommer att affischeras och i vissa fall annonseras i tidningar samt förstås presenteras här på hemsidan.

Vid sk "biosittning" för föredrag, konserter, filmvisning o. dyl. rymmer STORA SALEN idag ca 150 personer och LILLA SALEN ca 25 personer.

Vid "bordssittning" för t.ex. kurser, årsmöten, konferenser och vid fika eller måltider rymmer STORA SALEN ca 80 personer och LILLA SALEN ca 15 personer.

När ni hyr lokal av oss behövs kanske hjälp med annat såsom fika, måltider eller utrustning av olika slag. Kom med era önskemål så försöker vi bistå; själva eller med hjälp av andra kontakter och företag i närområdet.


Välkommen med era förfrågningar!

KONTAKTA OSS


©Anette Andersson 2010 - senast uppdaterad 2011-05-13